Happiness is... #3

Prošlo je više od dva mjeseca od zadnjeg Happiness is... posta i zaista je bilo teško odabrati samo par stvari koje su me razveselile u tom periodu. Ipak nekako sam se uspjela odlučiti i danas ću ih podijeliti s vama. Radi se o četiri stvari koje ništa ne koštaju i mislim da su pravi pokazatelj da je sreća u malim stvarima te da samo malo bolje trebamo pogledati oko sebe, pronaći ih i uživati.


Bijeg iz civilizacije!
Znam da sam mlada i ne, nisam zaboravila što vole mladi, ali meni se to ne sviđa. Jedna sam od onih koji će umjesto izlaska u neki klub radije okupiti ekipu doma, koji će umjesto dana na plaži izabrati dan u nekoj šumi,... Mislim da ste shvatili što želim reći :)
Ovo ljeto sam svaki slobodni trenutak koristila za bijeg iz uzavrelog Splita. Dane sam provodila na jednom mirnom mjestu, okružena sa samo šest ljudi,  puno životinja, bez interneta, bez stresa i većinom u dugim rukavima.
Moram vam priznati da se dugo nisam osjećala tako mirno i bezbrižno i zbog toga vam savjetujem da si, ako možete, priuštite ovakvo nešto, a ako živite na takvom mjestu da uživate i znate da vam netko zavidi ;)

Ljetna kiša!
Vjerojatno ste do sada shvatili da nisam fan vrućina i da mi ljeto nije pretjerano drago godišnje doba tako da mi je onih par ljetnih kiša sjelo kao budali šamar :D  Padale su svega par dana, ali dovoljno da ublaže vrućine i omoguće normalniji život.

Učenje s pogledom!
Učenje?!! O da!  Zbog previše obaveza koje me čekaju u rujnu ispite sam trebala početi pripremati dosta rano. Zato sam na ono mirno mjesto teška srca ponijela i knjige, ali zbog onoga što me je dočekalo drago mi je da su išle sa mnom. Uvijek sam htjela imati radni stol ispred prozora, ali u niti jednom stanu u kojem sam do sada živjela nije postojala mogućnost za to. Ne trebam vam ni pričati koja je to sreća bila kad sam ugledala prozor, ispred njega stol i pogled kao na gornjoj fotografiji ♥

Krzneni prijatelj!
Ovog malog ljepotana s gornje fotografije sam ostavila zadnjega, ali to ne znači da me je usrećio manje nego prethodne stvari :)  Radi se o seoskom psu koji svaki put kada dođemo na ono mirno mjesto koje sam gore spomenula legne ispred kuće i ne miče se. Doslovno ignorira pozive svoje gazdarice i ostaje dok mi ne odemo :D
I inače volim pse, ali ovaj mi je baš prirastao srcu. Cijeli je zaigran, veseo i pažljiv. Čim primijeti da niste dobre volje pokuša vas natjerati da se igrate s njim i koliko god odbijali igru on ne odustaje ( čitaj: lupa po vratima). Na kraju vi odustanete. Igrate se. Popravite raspoloženje. Ne želite prestati igrati se. Postanete mu prenaporni. Ode spavati. I tako svaki put kada ste loše volje :D
Postao mi je bolji prijatelj od većine ljudi s kojima se družim i vjerojatno će se još koji put naći u ovakvom tipu posta ;)

Ovo su četiri stvari koje su me najviše razveselile u posljednja dva mjeseca, a vi sad u komentarima slobodno napišite što je  vas razveselilo u posljednje vrijeme ;)

Do sljedećeg posta :* :*

Comments

Popular posts from this blog

Empties #3

I'm back! #∞

Rouge Bunny Rouge || Long-Lasting Matt Eye Shadows

Book Club || Ante Tomić Čudo u Poskokovoj Dragi

Book Club || Što čitam u svibnju?

Bobbi Brown | Tinted Eye Brightener

Artdeco|| Mystical Forest Blusher Crown Pink (no. 40)