Happiness is... #2

Za ovu tmurnu i nimalo ljetnu nedjelju ( barem ne u mom gradu) odabrala sam jedan laganiji post.
Statistika kaže da vam se prvi post ovog tipa dopao i to me neizmjerno veseli jer baš guštam pisati ove postove.  Ako netko ne zna o čemu je riječ, a ono baš ga zanima onda ima sva pojašnjeno u ovom postu, a vi ostali slobodno preskočite taj korak i nastavite čitati ovaj post ;)




Promocija!
Radi se o promociji prvostupnika i zapravo ja nisam ni htjela ići na to.
U početku sam to doživjela kao nešto potpuno besmisleno budući da se održava godinu dana nakon što sam obranila svoj završni rad. Također, dobro znam svoj fakultet i znala sam da će to biti sve samo ne svečano i da ću se nepotrebno nervirati i uzaludno potrošiti svoja dva sata. Međutim, mater ka' mater nije dala mira nikome doma dok se je nisam predomislila. I eto,  pojavila sam se i ja tog KIŠNOG dana u toj prastaroj dvorani da posvjedočim školskom primjeru neorganizacije.
Iako je sve bilo katastrofalno organizirano ( u duhu mog fakulteta)  ja sam se osjećala baš nekako sretno i ponosno što sam tu. Nisam bila sretna samo u tom trenutku, nego cijeli taj dan. Zapravo je jako lijep osjećaj znati da sav onaj trud, neprospavane noći, sve one  suze i naravno, ( u sebi ) izgovorene psovke nisu bile bez veze.
Ako ste mislile da na promociji nisam plakala, gadno ste se prevarili :D  I tamo se potkrala koja suza, ali ovog puta radosnica* ♥
Ja se ovog puta zahvaljujem svojoj materi što je bila prenaporna tih par dana jer da nije meni bi danas bilo žao što nisam išla na promociju, a svim damama koje imaju priliku otići na promociju i premišljaju se poručujem da odu ;)

Posao u struci!
Dok je jednima ljeto vrijeme za odmor, drugima je vrijeme za rad.
Kako za vrijeme trajanja faksa ne radim previše jer isti ne želim žrtvovati radi para koje mi nisu prijeko potrebne, onda ljeto iskoristim za zaraditi koju kunu za neke ''sitnice'' koje si želim priuštiti. Dosad sam ljeti radila neke studentske poslove kao što je anketiranje i mislila sam da ni ovo neće biti drugačije. Međutim, prevarila sam se ( sva sreća ). Ovo ljeto sam dobila priliku raditi u struci i samim time si stvoriti mogućnost zapošljavanja odmah nakon što diplomiram. Ne moram vam ni govoriti kakva je moja reakcija bila kada mi je na mail stigla poruka na fotki. Put do toga je bio mukotrpan ( razno razna testiranja) i prožet s mnoštvo stresa,  a o konkurenciji neću ni pričati, ali očito se sve isplatilo.

Nove cipele!

Kupnja cipela vjerojatno nije nešto što bi svrstali u isti koš s prethodna dva događaja, ali eto ja sam to napravila i sad ću vam objasniti zašto. Odgovor je vrlo jednostavan ;) Ja obožavam cipele i uvijek kad ih kupim prvo ih par dana gledam i divim im se :D Ista stvar je bila i s ovim cipelama na fotki. Nakon što sam ih kupila instalirala sam ih na neko vidljivo mjesto u stanu i svaki put kad bi ih ugledala moje raspoloženje bi se popravila. Mislim da će te se sada složiti sa mnom da su zaslužile biti u ovom postu ;)


Ovo su tri stvari koje su me razveselili u zadnje vrijeme, a sada bi me razveselilo kada bi vi u komentarima podijelile sa mnom što je vas razveselilo u zadnje vrijeme ;) Slobodno napišite i radite li posao koji volite, jeste li išle na promociju i volite li, poput mene, cipele ;)

Do sljedećeg posta :* :*

*Činjenica o meni: previše sam emotivna i često plačem. Npr. jučer mi je stric,  ničim izazvan,  popravio prozor auta i ja sam ušla u stan i pustila suzu :D

Comments

Popular posts from this blog

Empties #3

I'm back! #∞

Rouge Bunny Rouge || Long-Lasting Matt Eye Shadows

Book Club || Ante Tomić Čudo u Poskokovoj Dragi

Book Club || Što čitam u svibnju?

Happiness is... #3

Bobbi Brown | Tinted Eye Brightener

Artdeco|| Mystical Forest Blusher Crown Pink (no. 40)